Evian in zee met Alexander Wang voor limited edition waterfles

Evian © -

Alexander Wangs ontwerp voor Evian bestaat uit twee contrasterende flessen met het bekende barcodelogo erop. Eentje in het zwart en eentje in het wit.

Dit jaar werkt Evian voor de negende keer samen met een bekende modeontwerper. Alexander Wang koos voor zijn signatuurbarcode als print op de fles. De strakke lijnen van de fles vormt de link met het zuivere water van Evian.

Laurent Houel, de global merkambassadeur van Evian, legt uit waarom ze kozen voor Wang: ‘Mineraalwater dient voor dagelijkse consumptie, maar heeft ook een luxe-uitstraling door de iconische glazen fles. Ook Wang staat voor dagdagelijkse mode die toegankelijk is, maar wel met een sterke designintegriteit. We vinden het daarom een erg goede match.’

De evian® x Alexander Wang editie is verkrijgbaar in een glazen 75cl fles vanaf november bij deelnemende winkels: Carrefour Hyper, Carrefour Planet, Delhaize en een selectie van drankencentrales.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content