Met de sterk uitgebreide culinaire applicatie wil Evernote de ervaring voor de gebruiker nog interessanter maken. Naast het bestaande fotoalbum met uw kookkunsten kunt u nu ook recepten selecteren uit honderden foodblogs en makkelijk de tofste restaurantjes in uw buurt ontdekken.

Mensen houden van lijstjes maken, de feestperiode en bijhorende eindejaarslijstjes zijn daar het perfecte voorbeeld van. En vooral culibloggers en -liefhebbers vinden het heel belangrijk om al hun culinaire inspiratiebronnen te kunnen verzamelen. Dit is ook het centrale idee van Evernote: een maaltijd is slechts het eindpunt en wordt door heel wat voorafgegaan. Om de volledige ervaring van eten te kunnen vatten in één applicatie werden er heel wat nieuwe opties aan de originele versie toegevoegd. Nu is niet alleen het overheerlijke bord met eten belangrijk, ook recepten en restaurants krijgen hun plaats.

Met Food 2.0 heeft u altijd een onuitputtelijke collectie van recepten bij de hand. Evernote brengt met 'Explore Recipes' de beste foodblogs en culinaire websites samen in een enorme digitale bibliotheek. Een eenvoudige zoekrobot helpt u recepten selecteren en de clipfunctie zorgt ervoor dat het recept in uw Evernote-omgeving wordt opgeslagen. Handig om nadien met uw smartphone naar de supermarkt te gaan en de ingrediënten bijeen te zoeken.

Niet enkel uw eigen kookkunsten krijgen een plaatsje in de applicatie, maar er zit ook een heuse restaurantgids in verwerkt. Na het selecteren van de buurt en eventueel een specifieke keuken bezorgt de app u een kaartje met daarop alle restaurants die aan de zoekcriteria voldoen. Bovendien kunt u zo een to-do (of een to-eat) verlanglijstje opstellen met alle adresjes waar u nog heen wilt.

Enkele weken geleden verzamelde Evernote een stel Europese foodbloggers in Parijs. In het grootste geheim kregen zij een voorproefje van de vernieuwde Evernote 2.0. De reacties waren unaniem, iedereen zag in de app meteen een perfect hulpmiddel voor zijn foodblog. Maar voor dagdagelijks gebruik biedt de foodapplicatie dus ook heel wat mogelijkheden. (AB)

De applicatie Evernote Food 2.0 beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch. De versie voor Android komt er ook snel aan.

Met de sterk uitgebreide culinaire applicatie wil Evernote de ervaring voor de gebruiker nog interessanter maken. Naast het bestaande fotoalbum met uw kookkunsten kunt u nu ook recepten selecteren uit honderden foodblogs en makkelijk de tofste restaurantjes in uw buurt ontdekken. Mensen houden van lijstjes maken, de feestperiode en bijhorende eindejaarslijstjes zijn daar het perfecte voorbeeld van. En vooral culibloggers en -liefhebbers vinden het heel belangrijk om al hun culinaire inspiratiebronnen te kunnen verzamelen. Dit is ook het centrale idee van Evernote: een maaltijd is slechts het eindpunt en wordt door heel wat voorafgegaan. Om de volledige ervaring van eten te kunnen vatten in één applicatie werden er heel wat nieuwe opties aan de originele versie toegevoegd. Nu is niet alleen het overheerlijke bord met eten belangrijk, ook recepten en restaurants krijgen hun plaats. Met Food 2.0 heeft u altijd een onuitputtelijke collectie van recepten bij de hand. Evernote brengt met 'Explore Recipes' de beste foodblogs en culinaire websites samen in een enorme digitale bibliotheek. Een eenvoudige zoekrobot helpt u recepten selecteren en de clipfunctie zorgt ervoor dat het recept in uw Evernote-omgeving wordt opgeslagen. Handig om nadien met uw smartphone naar de supermarkt te gaan en de ingrediënten bijeen te zoeken. Niet enkel uw eigen kookkunsten krijgen een plaatsje in de applicatie, maar er zit ook een heuse restaurantgids in verwerkt. Na het selecteren van de buurt en eventueel een specifieke keuken bezorgt de app u een kaartje met daarop alle restaurants die aan de zoekcriteria voldoen. Bovendien kunt u zo een to-do (of een to-eat) verlanglijstje opstellen met alle adresjes waar u nog heen wilt. Enkele weken geleden verzamelde Evernote een stel Europese foodbloggers in Parijs. In het grootste geheim kregen zij een voorproefje van de vernieuwde Evernote 2.0. De reacties waren unaniem, iedereen zag in de app meteen een perfect hulpmiddel voor zijn foodblog. Maar voor dagdagelijks gebruik biedt de foodapplicatie dus ook heel wat mogelijkheden. (AB)De applicatie Evernote Food 2.0 beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch. De versie voor Android komt er ook snel aan.