De Britse supermarktketen Waitrose zal zorgen voor het cateringaanbod in de barrijtuigen.

Op het menu staan twintig nieuwe producten van Waitrose. Zo zijn er populaire snacks, maar ook exotische en onverwachte gerechten zoals een ceasar salad wrap, risotto met champignons of worteltjescake.

Naast deze samenwerking met Waitrose heeft Eurostar ook zijn catering in de trein in de beide eerste klassen herzien: sinds 25 april worden de nieuwe zomermenu's van Business Premier samengesteld door Michelinsterrenchef Raymond Blanc, en wordt er een nieuwe formule in Standard Premier aangeboden op basis van feedback van reizigers. (RDM)

De Britse supermarktketen Waitrose zal zorgen voor het cateringaanbod in de barrijtuigen. Op het menu staan twintig nieuwe producten van Waitrose. Zo zijn er populaire snacks, maar ook exotische en onverwachte gerechten zoals een ceasar salad wrap, risotto met champignons of worteltjescake. Naast deze samenwerking met Waitrose heeft Eurostar ook zijn catering in de trein in de beide eerste klassen herzien: sinds 25 april worden de nieuwe zomermenu's van Business Premier samengesteld door Michelinsterrenchef Raymond Blanc, en wordt er een nieuwe formule in Standard Premier aangeboden op basis van feedback van reizigers. (RDM)