Er zit zoveel in een ei

Er zit zoveel in een ei… Met deze slogan brengt VLAM het eitje onder de aandacht van 25 september tot 23 oktober.

Het ei is een topper als het gaat om essentiële voedingsstoffen. En dit voor een zacht prijsje.

Eieren zijn bovendien gemakkelijk en snel te bereiden en relatief lang houdbaar in de koelkast. Handig dus om ze altijd in huis te hebben. Je hoeft geen volleerde keukenpiet te zijn om er iets lekkers van te bakken. Een hartige omelet, een spiegelei, een frittata of als basisingrediënt voor pannenkoeken, gebak, sausen, soufflés… Met een ei kan je volop variëren en creatief zijn.

VLAM vat de troeven van het ei in de slogan “Er zit zoveel in een ei”. Deze slogan zal op de eierverpakkingen prijken van de winkels van Colruyt en Delhaize en dit van 25 september t.e.m. 23 oktober. Hieraan is overigens een wedstrijd verbonden waarmee je een fitnessabonnement kan winnen.

Op Wereldeierdag, 11 oktober, start de tv-campagne voor eieren. In twee leuke spotjes van 15 seconden zal het eimannetje je hart proberen te veroveren en je warm maken om meer te doen met eitjes. Hiervoor kan je overigens veel inspiratie vinden op de vernieuwde site www.ei.be. Voor kinderen is er bovendien het k-ei-leuke doeboekje, te downloaden of te bestellen op de website, waarin je alles kunt leren over de kip en het ei aan de hand van tal van opdrachtjes. VLAM voorziet ook een online campagne voor ei.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content