De Elzas, de kleinste regio van Frankrijk, telt een hoge concentratie aan sterrenrestaurants, Winstubs en fermes-auberges die wandelaars een repas marcaire op basis van boerderijproducten aanbieden. De streek is bekend om zijn wijnen, maar ook om zijn rijke tafel met specialiteiten als munsterkaas, Baeckeoffe (stoofschotel) en Kougelhopf (traditioneel gebak).

Tijdens de druivenoogst worden langs de wijnroute dorpsfeesten, beurzen en proeverijen georganiseerd. Voor uitstappen op maat kun je terecht bij Les Blancs d'Ecole die landelijke en historische wandelingen combineert met ontmoetingen met wijnbouwers en topchefs, bezoeken aan wijnkelders, musea... Martine Becker laat u wandelen langs befaamde wijnpaden en de rally's van Aglaé koppelen wandelplezier aan spelletjes en proeverijen.

De Elzas, de kleinste regio van Frankrijk, telt een hoge concentratie aan sterrenrestaurants, Winstubs en fermes-auberges die wandelaars een repas marcaire op basis van boerderijproducten aanbieden. De streek is bekend om zijn wijnen, maar ook om zijn rijke tafel met specialiteiten als munsterkaas, Baeckeoffe (stoofschotel) en Kougelhopf (traditioneel gebak). Tijdens de druivenoogst worden langs de wijnroute dorpsfeesten, beurzen en proeverijen georganiseerd. Voor uitstappen op maat kun je terecht bij Les Blancs d'Ecole die landelijke en historische wandelingen combineert met ontmoetingen met wijnbouwers en topchefs, bezoeken aan wijnkelders, musea... Martine Becker laat u wandelen langs befaamde wijnpaden en de rally's van Aglaé koppelen wandelplezier aan spelletjes en proeverijen.