Nu Kerstmis met rasse schreden nadert, begint het bij iedereen te kriebelen om alle kersttradities weer te beleven. De hippe traiteurzaak Elle Cuisine lanceert daarom een moderne versie van de nostalgische adventskalender.

Een huisje met achter elk deurtje een chocolaatje. Je kent dit beeld wel én zeker als we erbij zeggen dat het lastig is om niet alles op te eten nog voor Kerstmis nadert. De adventskalender van Elle Cuisine zal ongetwijfeld hetzelfde effect hebben. De adventsslinger van Elle Cuisine telt 24 zakjes met snoepjes, koekjes en natuurlijk chocolade. Alle zoetigheden worden huisgemaakt.

Elle Cuisine is het werk van Nathalie Bernard, zij werkte in enkele sterrenrestaurants, en Benedict Van Overtfeldt. De twee hebben een passie voor gastronomie, maar ze misten er vaak warmte. Daarom richtten ze 6 maanden geleden hun eigen zaak op, waarbij ze gastronomie brengen met heel hun hart. Wie een adventskalender wil, kan die bestellen op hun website voor slechts 26 euro. (AB)

Nu Kerstmis met rasse schreden nadert, begint het bij iedereen te kriebelen om alle kersttradities weer te beleven. De hippe traiteurzaak Elle Cuisine lanceert daarom een moderne versie van de nostalgische adventskalender.Een huisje met achter elk deurtje een chocolaatje. Je kent dit beeld wel én zeker als we erbij zeggen dat het lastig is om niet alles op te eten nog voor Kerstmis nadert. De adventskalender van Elle Cuisine zal ongetwijfeld hetzelfde effect hebben. De adventsslinger van Elle Cuisine telt 24 zakjes met snoepjes, koekjes en natuurlijk chocolade. Alle zoetigheden worden huisgemaakt.Elle Cuisine is het werk van Nathalie Bernard, zij werkte in enkele sterrenrestaurants, en Benedict Van Overtfeldt. De twee hebben een passie voor gastronomie, maar ze misten er vaak warmte. Daarom richtten ze 6 maanden geleden hun eigen zaak op, waarbij ze gastronomie brengen met heel hun hart. Wie een adventskalender wil, kan die bestellen op hun website voor slechts 26 euro. (AB)