Elisabeth Chocolatier lanceert webshop

© /

Het Brusselse adres voor fijnproevers heeft nu ook een gloednieuwe webshop met het volledige gamma in de digitale rekken.

Elisabeth Chocolatier had al vier winkels in de hoofdstad, elk met een eigen specialiteit. Voor het hele assortiment met de betere artisanale chocolade en zoetigheden uit eigen land kan je nu ook online shoppen.

Van achter je scherm drop je dus voortaan de truffels en pralines van chocolatier Frederic Blondeel, als de meringues van patissier Francis, de cuberdons van Geldhof, notenbrokken, krokante boterwafels of andere klassiekers uit grootmoeders tijd in je digitale winkelkar. Het gamma wordt op tijd en stond uitgebreid met nieuwe lokale variëteiten. Bestellingen worden op vraag geleverd in geschenkdozen. Reken een dag voor klanten uit het Brusselse en maximaal drie dagen elders, ook in Europa.

Verschillende factoren hebben meegespeeld in de lancering van de nieuwe webshop maar één aspect gaf de doorslag: de recente terreuraanslagen en de sterke daling van het cliënteel in de handelszaken als gevolg. Elisabeth Chocolatier heeft al zijn fysieke vestigingen vlakbij de Grote Markt: Boterstraat 43, Boterstraat 49, Grasmarkt 55 en Stoofstraat 55. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content