Eerste Voedingssalon Antwerpen

Na de succesvolle edities in Brussel heeft ook de Scheldestad haar allereerste beurs voor Voedingsmiddelen en Huishoudartikelen beet.

Na de succesvolle edities in de Brussel heeft ook de Scheldestad haar beurs voor Voedingsmiddelen en Huishoudartikelen beet. De allereerste editie vindt plaats van 5 tot 13 december in de hallen van Antwerp Expo.

Foodaholics, hobbykoks en liefhebbers van de gastronomie kunnen er uiteraard terecht voor alles wat eten en drinken aanbelangt. Ook bekende chefs als groentekok Frank Fol, Felix Alen (Hof te Rhode), Jason Blancquaert (C-Jean), Geert Van Der Bruggen (Lijsterbes) en Peter Van Asbroeck zijn van de partij en gunnen een blik in hun potten tijdens de kookdemontraties in het Kookatelier. Voedingsconsulente Martine Prenen zal als eerste meter van het foodevent haar visie geven over gezond eten en koken, en de chefs tijdens de workshops bijstaan.

Net als het Voedingssalon in de hoofdstad wil het Antwerpse equivalent ook een beurs voor de levensgenieter zijn, met aandachtspunten rond wellness, wonen en inrichting.

Info: Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, Antwerpen.
5 tot 13 december van 11 tot 18 uur. Nocturne op dinsdag 8 december van 11 tot 21 uur. Inkom: 8 euro (-12 jaar: gratis).

David Bitoune

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content