Nespresso, het revolutionaire espressoapparaat met de capsules, groeide in 25 jaar uit tot een begrip. Nu pakt het Zwitserse moederhuis Nestlé uit met een soort evenknie voor thee. Special.T is het eerste apparaat dat exclusief thee zet per kop, met aangepaste temperatuur en tijd.

De luchtdichte capsules bevatten een selectie van de beste theeblaadjes - er is keuze uit meer dan 25 soorten, van ontbijtthee tot biologische infusies - en via een ingenieus plaatje in elke capsule detecteert het apparaat nauwkeurig de nodige infusietijd en de juiste watertemperatuur van elke theesoort.

Lanceerprijs, tot kerstdag 99 euro. Daarna 119 euro. De capsules (0,37 euro per stuk) zijn per theesoort verpakt in doosjes van 10. U kunt via special-t.com bestellen vanaf 8 doosjes. Thuislevering binnen de 48 uren.

Nespresso, het revolutionaire espressoapparaat met de capsules, groeide in 25 jaar uit tot een begrip. Nu pakt het Zwitserse moederhuis Nestlé uit met een soort evenknie voor thee. Special.T is het eerste apparaat dat exclusief thee zet per kop, met aangepaste temperatuur en tijd. De luchtdichte capsules bevatten een selectie van de beste theeblaadjes - er is keuze uit meer dan 25 soorten, van ontbijtthee tot biologische infusies - en via een ingenieus plaatje in elke capsule detecteert het apparaat nauwkeurig de nodige infusietijd en de juiste watertemperatuur van elke theesoort. Lanceerprijs, tot kerstdag 99 euro. Daarna 119 euro. De capsules (0,37 euro per stuk) zijn per theesoort verpakt in doosjes van 10. U kunt via special-t.com bestellen vanaf 8 doosjes. Thuislevering binnen de 48 uren.