Na vier succesvolle edities in Londen besliste de Tequila- en mezcalverdeler Agave Selection het evenement ook naar België te halen. Op een oppervlakte van meer dan duizend vierkante meter zullen tijdens het weekend van 14 en 15 oktober verschillende seminaries, degustaties, masterclasses en kunst- en folkloremanifestaties plaatsvinden.

Tijdens het evenement kan zowel de liefhebber als de professional kennismaken met Mexico in al haar facetten. Naast de mezcal en tequila is er namelijk ook plaats voor fotografie, Mexicaanse ambachten en gastronomie. (En ja, dat laatste gaat veel verder dan enkel wraps en burrito's.)

Als je de Mexicaanse cultuur wil leren kennen, weet je dus waar naartoe binnenkort.

Praktisch

Zaterdag 14 oktober : 11 - 20 u

Zondag 15 oktober : 11 - 19 u

Eskimofabriek - Wiedauwkaai 23, 9000 Gent

Na vier succesvolle edities in Londen besliste de Tequila- en mezcalverdeler Agave Selection het evenement ook naar België te halen. Op een oppervlakte van meer dan duizend vierkante meter zullen tijdens het weekend van 14 en 15 oktober verschillende seminaries, degustaties, masterclasses en kunst- en folkloremanifestaties plaatsvinden. Tijdens het evenement kan zowel de liefhebber als de professional kennismaken met Mexico in al haar facetten. Naast de mezcal en tequila is er namelijk ook plaats voor fotografie, Mexicaanse ambachten en gastronomie. (En ja, dat laatste gaat veel verder dan enkel wraps en burrito's.)Als je de Mexicaanse cultuur wil leren kennen, weet je dus waar naartoe binnenkort.