'We bedienen klanten die specifiek op zoek zijn naar specialiteiten en exclusieve streekproducten op de versmarkt', klinkt het bij Tinos Fruit uit Westkapelle die de delicatessen van de hand deed.

'Topkok Sergio Herman behoort tot ons vast cliënteel. De vier aangekochte potjes, of één kilogram, zijn voor hem bestemd. De primeurhopscheuten komen meteen op het bord in zijn sterrenrestaurant.'

Het bedrijf uit Westkapelle plaatste de eerste druk, goed voor een veilingprijs van 99,89 euro per 100 gram. In totaal werden 15 potjes geveild van 250 gram. De volgende veiling is voorzien op 21 december.

De REO Veiling verwacht voor dit seizoen, dat duurt tot midden-april, een ruimer aanbod van kwaliteitsvolle hopscheuten tegenover vorig jaar. (Belga/DB)

'We bedienen klanten die specifiek op zoek zijn naar specialiteiten en exclusieve streekproducten op de versmarkt', klinkt het bij Tinos Fruit uit Westkapelle die de delicatessen van de hand deed. 'Topkok Sergio Herman behoort tot ons vast cliënteel. De vier aangekochte potjes, of één kilogram, zijn voor hem bestemd. De primeurhopscheuten komen meteen op het bord in zijn sterrenrestaurant.'Het bedrijf uit Westkapelle plaatste de eerste druk, goed voor een veilingprijs van 99,89 euro per 100 gram. In totaal werden 15 potjes geveild van 250 gram. De volgende veiling is voorzien op 21 december. De REO Veiling verwacht voor dit seizoen, dat duurt tot midden-april, een ruimer aanbod van kwaliteitsvolle hopscheuten tegenover vorig jaar. (Belga/DB)