Het concept komt overgewaaid uit Nederland, waar de Pindakaaswinkel al een aantal filialen heeft in de grote steden. Nu zet de keten voet aan wal in Antwerpen. Het idee is eenvoudig: er wordt enkel pindakaas verkocht, maar dan wel met unieke smaken. Denk aan karamel-zeezout, chilipeper, citroengras en zelfs stroopwafel-kaneel. In de pindakaas die er verkocht wordt zit trouwens geen palmolie, noch toegevoegde suikers.

De keten maakte vorige week al bekend dat hun eerste Belgische winkel eraan komt. Deze zaterdag gaat die winkel dus effectief open.

Zit je verlegen om inspiratie in de keuken? Deze heerlijke recepten helpen je op weg:

Platbroodrolletjes met pindakaashummus en wortel

Speltwafels met pindatopping

Wokschotel van wintergroenten met eiernoedels, tofoe en pindasaus

De Pindakaaswinkel, Schrijnwerkersstraat 4, Antwerpen.

Het concept komt overgewaaid uit Nederland, waar de Pindakaaswinkel al een aantal filialen heeft in de grote steden. Nu zet de keten voet aan wal in Antwerpen. Het idee is eenvoudig: er wordt enkel pindakaas verkocht, maar dan wel met unieke smaken. Denk aan karamel-zeezout, chilipeper, citroengras en zelfs stroopwafel-kaneel. In de pindakaas die er verkocht wordt zit trouwens geen palmolie, noch toegevoegde suikers.De keten maakte vorige week al bekend dat hun eerste Belgische winkel eraan komt. Deze zaterdag gaat die winkel dus effectief open. Zit je verlegen om inspiratie in de keuken? Deze heerlijke recepten helpen je op weg:Platbroodrolletjes met pindakaashummus en wortelSpeltwafels met pindatoppingWokschotel van wintergroenten met eiernoedels, tofoe en pindasaus