Eerste gluten- en lactosevrije voedingswinkel opent in Antwerpen

In Antwerpen is ‘Gusta’ de eerste gluten- en lactosevrije voedingswinkel in België, geopend.

In de Antwerpse Montignystraat is de nieuwe gespecialiseerde voedingszaak ‘Gusta’ geopend. Het is de eerste winkel in België met een uitgebreid gamma aan allergenenvrije voeding, waaronder gluten- en lactosevrije producten, aangevuld met suikervrije, eivrije, gistvrije producten. Naast voorverpakt voedsel kun je er ook terecht voor vers glutenvrij brood en allergenenvrije bakkerijproducten, groenten en fruit.

Gusta is het initiatief van de 34-jarige ervaringsdeskundige Inez De Rijcker, die zelf te kampen heeft met een voedselallergie en -intolerantie. Met haar trendy speciaalzaak, genoemd naar het Spaanse woord voor ‘smaak’, wil ze aantonen dat de kwaliteit van je leven niet hoeft aangetast te worden. Op vraag worden ook workshops of infoavonden gehouden. Uiteraard kunnen ook mensen zonder allergieën de gezonde producten uit het Gusta-assortiment ontdekken. Als de Antwerpse ‘Gusta’ goed loopt – en dat betwijfelen we niet -, dan volgen later wellicht meer Gusta’s in het Vlaamse land. (DB)

Gusta, Montignystraat 25, 2018 Antwerpen, tel. 0494/88 00 97. Open alle dagen van 10-18 uur, behalve zondag en maandag. Online bestellingen mogelijk via inez@gusta-antwerpen.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content