De Vooruit en kookstudio Eetavontuur organiseren dit weekend voor de eerste maal een Street Food Bazaar in Gent. Zoals de naam al doet vermoeden, kan u tijdens dit evenement allerlei authentieke straatgerechten ontdekken.

De Gentse kookstudio Eetavontuur bracht bij Lannoo al vier boeken uit over de streetfoodkeukens van Thailand, Vietnam, Singapore en New York. Dit weekend presenteren ze streetfoodgerechten uit vijf exotische landen - Laos, Mexico, Vietnam, Thailand en Indië - in het café van de Vooruit. <

Naast street food staan er ook filmpjes, allerlei workshops en zelfs yogasessies op het menu. Zo tonen de bloggers van Alle Dagen Honger verschillende gekke filmpjes over eten tijdens hun FoodMiniCinema. In de gloednieuwe torentuin van de Vooruit geven de Green Bastards rondleidingen door hun tuin vol onbekende groenten en kruiden. Op zondag kan u dan weer een eigen coladrankje brouwen terwijl uw kinderen kleurrijke sushi's leren rollen.

Street Food Bazaar gaat door op zaterdag 31 augustus, van 18:00 uur tot middernacht, en op zondag 1 september, van 11:00 tot 17:00 uur. Voor het proeven van de vijf gerechtjes betaalt u 19 euro (10 euro voor kinderen), de andere activiteiten zijn gratis en ook toegankelijk zonder ticket. Meer informatie over het programma vindt u op de website van de Vooruit. (EL)

De Vooruit en kookstudio Eetavontuur organiseren dit weekend voor de eerste maal een Street Food Bazaar in Gent. Zoals de naam al doet vermoeden, kan u tijdens dit evenement allerlei authentieke straatgerechten ontdekken. De Gentse kookstudio Eetavontuur bracht bij Lannoo al vier boeken uit over de streetfoodkeukens van Thailand, Vietnam, Singapore en New York. Dit weekend presenteren ze streetfoodgerechten uit vijf exotische landen - Laos, Mexico, Vietnam, Thailand en Indië - in het café van de Vooruit. < Naast street food staan er ook filmpjes, allerlei workshops en zelfs yogasessies op het menu. Zo tonen de bloggers van Alle Dagen Honger verschillende gekke filmpjes over eten tijdens hun FoodMiniCinema. In de gloednieuwe torentuin van de Vooruit geven de Green Bastards rondleidingen door hun tuin vol onbekende groenten en kruiden. Op zondag kan u dan weer een eigen coladrankje brouwen terwijl uw kinderen kleurrijke sushi's leren rollen. Street Food Bazaar gaat door op zaterdag 31 augustus, van 18:00 uur tot middernacht, en op zondag 1 september, van 11:00 tot 17:00 uur. Voor het proeven van de vijf gerechtjes betaalt u 19 euro (10 euro voor kinderen), de andere activiteiten zijn gratis en ook toegankelijk zonder ticket. Meer informatie over het programma vindt u op de website van de Vooruit. (EL)