Eerste cornflakes-bar geopend in Londen

De tweelingbroers van de 'Cereal Killer Bar' © -

Ontbijtbars schieten als paddenstoelen uit de grond. De ‘Cereal Killer Bar’ in Londen is er ook zo eentje, al is deze ontbijtbar wel erg origineel. Twee broers serveren er enkel cornflakes.

De tweelingbroers Alan en Gary Keely openden zopas hun ‘Cereal Killer Bar’ in Londen, waar ze maar liefst 120 soorten cornflakes aanbieden met 20 soorten toppings en 12 verschillende opties voor melk. ‘Waarom kan je eigenlijk nergens gewoon een kom cornflakes eten’, vroegen de broertjes zich af. Meteen ook de aanleiding voor hun originele ontbijtbar.

Alan en Gary trokken ook de nostalgiekaart in hun ontbijtbar met de leukste prullaria uit de eighties en nineties. ‘Mensen moeten hier binnenkomen en zeggen, tgoch herinner je je dat nog! Zodat ze zich op slag opnieuw kinds voelen’, vertelden ze aan The Daily Mail.

Ze hebben de meest traditionele cornflakes in hun bar, maar ook enkele erg vreemde soorten. ‘Deze komen meestal uit Amerika’, klinkt het. ‘Zoals bijvoorbeeld de Poppin’ Pebbles, cornflakes die smaken naar bessen en waar vanbinnen knallend snoep in zit.’ (AB)

http://cerealkillercafe.co.uk/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content