België heeft er in het najaar een Starbucks bij. De nieuwe zaak van de bekende koffieketen wordt ondergebracht in het station van Brugge. Het wordt de achtste Starbucks op Belgische bodem. De luchthaven Brussels Airport in Zaventem heeft drie vestigingen, Gent heeft er twee, en Antwerpen eentje. Ook in Brussel gaat binnenkort een nieuwe Starbucks open.

In Brugge wordt alvast enthousiast gereageerd met de komst van de nieuwe zaak. 'Wij staan altijd open voor zo'n initiatieven en het past netjes in het kader van onze historische stad die dynamisch en vernieuwend blijft', klinkt het bij het Brugse stadsbestuur. (Belga/DB)

België heeft er in het najaar een Starbucks bij. De nieuwe zaak van de bekende koffieketen wordt ondergebracht in het station van Brugge. Het wordt de achtste Starbucks op Belgische bodem. De luchthaven Brussels Airport in Zaventem heeft drie vestigingen, Gent heeft er twee, en Antwerpen eentje. Ook in Brussel gaat binnenkort een nieuwe Starbucks open.In Brugge wordt alvast enthousiast gereageerd met de komst van de nieuwe zaak. 'Wij staan altijd open voor zo'n initiatieven en het past netjes in het kader van onze historische stad die dynamisch en vernieuwend blijft', klinkt het bij het Brugse stadsbestuur. (Belga/DB)