Het nieuwe seizoen van Dagelijkse Kost krijgt een nieuwe look. Jeroen Meus ruilt het groen in voor de stad en verhuist met potten en pannen van het landelijke Bertembos naar hartje Leuven. De sympathieke chef bedient u voortaan vanuit de fonkelnieuwe keuken van het historisch herenhuis ' Inde Dry Coppen'.

gf
© gf
gf
© gf

De formule blijft onveranderd: bereidingen van dagelijkse schotels, stap voor stap in beeld uitgelegd, gekruid met sappige anecdotes.

Wat wel nieuw is, is het 'open karakter' van het programma. Voorbijgangers kunnen voortaan door het raam binnenloeren en de kok aan het werk zien. Daarnaast wordt het ook iets drukker achter zijn fornuis, want de kok krijgt met de regelmaat van de klok bezoek van zijn leveranciers, telers en kwekers van seizoensproducten. Zelf gaat Meus ook inkopen doen bij de buurtwinkeltjes voor zijn brood, vlees en andere ingrediënten. Verandering van spijs doet eten.

'Dagelijkse Kost' (vanaf 31 augustus): van maandag tot en met vrijdag om 18.15 uur, op één. (DB)

Het nieuwe seizoen van Dagelijkse Kost krijgt een nieuwe look. Jeroen Meus ruilt het groen in voor de stad en verhuist met potten en pannen van het landelijke Bertembos naar hartje Leuven. De sympathieke chef bedient u voortaan vanuit de fonkelnieuwe keuken van het historisch herenhuis ' Inde Dry Coppen'. De formule blijft onveranderd: bereidingen van dagelijkse schotels, stap voor stap in beeld uitgelegd, gekruid met sappige anecdotes. Wat wel nieuw is, is het 'open karakter' van het programma. Voorbijgangers kunnen voortaan door het raam binnenloeren en de kok aan het werk zien. Daarnaast wordt het ook iets drukker achter zijn fornuis, want de kok krijgt met de regelmaat van de klok bezoek van zijn leveranciers, telers en kwekers van seizoensproducten. Zelf gaat Meus ook inkopen doen bij de buurtwinkeltjes voor zijn brood, vlees en andere ingrediënten. Verandering van spijs doet eten.'Dagelijkse Kost' (vanaf 31 augustus): van maandag tot en met vrijdag om 18.15 uur, op één. (DB)