Op 13 juni is het weer World Gin Day. Via Facebook lanceerde Nathan Rosenberg van ginotheek Mr Hendrickx het idee om die dag een Antwerps Gin Festival te organiseren. Binnen de kortste tijd bevestigden zowat 10.000 deelnemers hun komst!

Gezien het overrompelend succes gaat het festival niet door in de Ginotheek maar wordt uitgeweken naar een voorlopig geheime locatie. Alles gebeurt in overleg en met steun van de stad Antwerpen. Naast een waaier van ginvariëteiten, zullen er foodtrucks zijn met wereldse specialiteiten, dj's en live-acts. Kortom: het wordt een groot feest.

Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van het evenement. (PvD/DB)

Op 13 juni is het weer World Gin Day. Via Facebook lanceerde Nathan Rosenberg van ginotheek Mr Hendrickx het idee om die dag een Antwerps Gin Festival te organiseren. Binnen de kortste tijd bevestigden zowat 10.000 deelnemers hun komst! Gezien het overrompelend succes gaat het festival niet door in de Ginotheek maar wordt uitgeweken naar een voorlopig geheime locatie. Alles gebeurt in overleg en met steun van de stad Antwerpen. Naast een waaier van ginvariëteiten, zullen er foodtrucks zijn met wereldse specialiteiten, dj's en live-acts. Kortom: het wordt een groot feest.Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van het evenement. (PvD/DB)