Een galadiner voor Japan

Om het getroffen Japan te helpen, organiseren vier bekende chefs een benefietgaladiner.

Om het getroffen Japan te helpen, organiseren vier bekende chefs een benefietgaladiner. De netto-opbrengst gaat naar het Rode Kruis Vlaanderen.

Voorgerecht wordt bereid door Tomoyatsu Kamo van het gelijknamige Japanse sterrenrestaurant in Brussel, en de creatieve sushi door Junko Kawada, ladychef van het sushirestaurant Ko’uzi in Antwerpen. Kwinten De Paepe van restaurant Trente in Leuven (Gault Millau laureaat Beste Jonge chef 2011) neemt het hoofdgerecht voor zijn rekening. Dessert wordt klaargemaakt door chef consulent Robrecht Wolters.

Datum: 26/05/2011, prijs: 200 euro, Koloniënpaleis, Paleizenlaan,3080 Tervuren. Meer info: klik hier, of via 0497 73 34 84.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content