Een einde en een begin: het boek ‘Kobe Desramaults’ in beeld
“Elke dag opnieuw wil ik de euforie blijven voelen dat er iets nieuws is gecreëerd. Want hoe goed een nieuwe creatie ook is, na twee weken ‘leeft’ ze voor mij niet meer. Rusteloosheid is de kern van mijn leven. Mijn zoektocht naar verlichting, zowel persoonlijk als professioneel, is eindeloos. Echte recepten zal je in dit boek niet vinden, wel de ingrediënten en de verhalen over het ontstaan van een veertigtal gerechten. Ik schrijf nu eenmaal zelf nooit recepten neer. Mijn koken volgt geen recepten omdat ze continu evolueren, volgens de vrijheid van het moment. Iets dat iedereen zou moeten nastreven in de keuken.”
KOBE DESRAMAULTS
28,7 x 24,5 cm | 280 pagina’s | Hardcover | € 59 | Engels-Nederlands | ISBN 978 94 9267 729 7
Afscheid van de keukencrew in In De Wulf
Afscheid In De Wulf, de vijver in.
Crudités
Beetroot ‘Sloe Berry’
Duif Steenvoorde
Makreel en curry
Oliebollen
Varkenstaartje
Afscheid In De Wulf
Kobe Desramaults dresseert de laatste borden in In De Wulf.
Nog in de keuken van In De Wulf.
Vuur in een steenoven, een van de favoriete elementen van Desramaults.
Kobe een een collega in Chambre Séparée
Voorbereidingen in Chambre Séparée
De zaal van Chambre Séparée
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier