Op 25 november opent het langverwachte museum Historium op de Brugse Grote Markt haar deuren voor het grote publiek. Bezoekers kunnen er terecht voor een duik in de rijke geschiedenis van de stad, én voor een lekker biertje. Want tegelijkertijd gaat op de eerste verdieping van het historische pand het Duvelorium Grand Beer Café open.

Ideaal dus voor wie na een fikse wandeling de smaakpapillen wil verwennen met een speciaalbier. Op het menu staan dorstlessers als Duvel, Vedett, de bieren van brouwerij Achouffe, Liefmans en De Koninck.

Voor dit innoverende concept sloegen historici en topontwerpers de handen in elkaar.

Duvelorium is vanaf 25 november elke dag geopend van 10 tot 18 uur en op donderdag van 10 tot 21 uur. (DB)

Op 25 november opent het langverwachte museum Historium op de Brugse Grote Markt haar deuren voor het grote publiek. Bezoekers kunnen er terecht voor een duik in de rijke geschiedenis van de stad, én voor een lekker biertje. Want tegelijkertijd gaat op de eerste verdieping van het historische pand het Duvelorium Grand Beer Café open.Ideaal dus voor wie na een fikse wandeling de smaakpapillen wil verwennen met een speciaalbier. Op het menu staan dorstlessers als Duvel, Vedett, de bieren van brouwerij Achouffe, Liefmans en De Koninck.Voor dit innoverende concept sloegen historici en topontwerpers de handen in elkaar. Duvelorium is vanaf 25 november elke dag geopend van 10 tot 18 uur en op donderdag van 10 tot 21 uur. (DB)