Duvel wordt traditioneel met 2 hopsoorten gebrouwen. Voor Duvel Tripel Hop wordt er één verrassende hopvariëteit aan toegevoegd waardoor een rijker smaakpallet ontstaat. Vorig jaar voegde Duvel de Citra hop toe en dat werd gesmaakt. Het bier won 2 prestigieuze prijzen: goud op Brussels Beer Challenge en de eerste publieksprijs op het Zythos Bierfestival.

Nu een jaar later, lanceren de brouwmeesters de Duvel Tripel Hop met Sorachi Ace, een Japanse aromatische hopsoort. Deze hop zal het typische Duvel smaakpallet verrijken met een frisse, exotische toets. Citrus, munt en accenten van groene hop vloeien mooi in elkaar over.

Duvel Tripel Hop, anno 2013, is vanaf begin maart beschikbaar bij de bierhandel en vanaf begin april in de meeste supermarkten en de gespecialiseerde biercafés. Duvel Tripel Hop wordt gelimiteerd gebrouwen en wordt verkocht per 4 flesjes van 33 cl. (MS)

Duvel Tripel Hop, selectie 2013

Sorachi Ace

6 euro voor 4 pack (33 cl)

Vanaf maart bij de bierhandel, vanaf april bij de meeste supermarkten

Duvel wordt traditioneel met 2 hopsoorten gebrouwen. Voor Duvel Tripel Hop wordt er één verrassende hopvariëteit aan toegevoegd waardoor een rijker smaakpallet ontstaat. Vorig jaar voegde Duvel de Citra hop toe en dat werd gesmaakt. Het bier won 2 prestigieuze prijzen: goud op Brussels Beer Challenge en de eerste publieksprijs op het Zythos Bierfestival. Nu een jaar later, lanceren de brouwmeesters de Duvel Tripel Hop met Sorachi Ace, een Japanse aromatische hopsoort. Deze hop zal het typische Duvel smaakpallet verrijken met een frisse, exotische toets. Citrus, munt en accenten van groene hop vloeien mooi in elkaar over. Duvel Tripel Hop, anno 2013, is vanaf begin maart beschikbaar bij de bierhandel en vanaf begin april in de meeste supermarkten en de gespecialiseerde biercafés. Duvel Tripel Hop wordt gelimiteerd gebrouwen en wordt verkocht per 4 flesjes van 33 cl. (MS)