Thalys International neemt deel aan de Wereld Milieu Dag op 5 juni en zal daarom van 4 tot 7 juni bijzondere aandacht besteden aan duurzame catering aan boord. De Wereld Milieu Dag is een initiatief van het milieuprogramma van de Verenigde Naties en heeft dit jaar de strijd tegen het verlies en de verspilling van voedsel in de wereld als thema, onder het motto Think-Eat-Save.

Thalys International neemt deel aan dit evenement door van 4 tot en met 7 juni een 100% vegetarisch cateringaanbod te voorzien aan boord van de treinen. Om de impact van dierlijke eiwitten op het milieu te beperken, biedt Thalys voor de maaltijden die geserveerd worden aan de zitplaats in Comfort 1 het hele jaar door 40% menu's aan zonder vlees of vis. Dit aanbod zal centraal staan gedurende deze vier dagen. Klanten zullen kunnen kiezen tussen 2 vegetarische menu's. De menu's zullen variëren afhankelijk van het land van vertrek en de bestemming van de treinen. (RDM)

Thalys International neemt deel aan de Wereld Milieu Dag op 5 juni en zal daarom van 4 tot 7 juni bijzondere aandacht besteden aan duurzame catering aan boord. De Wereld Milieu Dag is een initiatief van het milieuprogramma van de Verenigde Naties en heeft dit jaar de strijd tegen het verlies en de verspilling van voedsel in de wereld als thema, onder het motto Think-Eat-Save. Thalys International neemt deel aan dit evenement door van 4 tot en met 7 juni een 100% vegetarisch cateringaanbod te voorzien aan boord van de treinen. Om de impact van dierlijke eiwitten op het milieu te beperken, biedt Thalys voor de maaltijden die geserveerd worden aan de zitplaats in Comfort 1 het hele jaar door 40% menu's aan zonder vlees of vis. Dit aanbod zal centraal staan gedurende deze vier dagen. Klanten zullen kunnen kiezen tussen 2 vegetarische menu's. De menu's zullen variëren afhankelijk van het land van vertrek en de bestemming van de treinen. (RDM)