Drie topterrassen om te vertoeven

© iStock

Doodzonde om binnen te zitten als de zon schijnt, en al zeker als je kunt plaatsnemen op een van deze drie topterrassen.

1. Silo’s

Silo’s ademt op alle vlakken een kosmopolitische sfeer uit. Het eten is er fenomenaal, met als toppers de garnaalkroketten en de vol-au-vent, en het terras is ronduit uniek. Het lijkt wel een hippe club op Ibiza of een topkeet in Manhattan, maar nee, het is gewoon Boort-meerbeek. Wacht niet te lang en reserveer de laatste plaatsjes op dit waanzinnige terras.

Leuvensesteenweg 350, 3190 Boortmeerbeek, 015 51 11 11, silos.be

Drie topterrassen om te vertoeven
© GF

2. Black Smoke

Black Smoke, het enige en beste barbecuerestaurant van België, heet je welkom op zijn unieke rooftopbar, boven op brouwerij De Koninck. De sfeer is relaxed, de drankjes zijn cool en het eten, Texas style, is fantastisch. Cutting edge barbecue food zoals het hoort.

Black Smoke rooftop bar, Boomgaardstraat 1, 2018 Antwerpen, 03 230 75 73, blacksmoke.be

Drie topterrassen om te vertoeven
© GF

3. Vin D’Où

Deze hidden gem verbergt een van de allermooiste stadstuinen van België. Die vormt het natuurlijke vervolg op het restaurant Vin D’Où en biedt een unieke ervaring aan de gasten. In de keuken: de klassieke chef Tom Fluit, die kwaliteit, ambacht en passie zeer hoog in het vaandel draagt.

Vin d’Où, Terlinckstraat 2, 2600 Berchem, 03 230 55 99, vindou.be

Drie topterrassen om te vertoeven
© GF / WIM KEMPENAERS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content