Wie de gin-tonic of cava al beu is, kan eens een nieuwe zomercocktail uitproberen. De Hugo is een drankje afkomstig uit Zuid-Tirol en bestaat uit een verfrissende mix van vlierbloesemsiroop, bubbels, bruiswater, een schijfje citroen en muntblaadjes.

Zelf Hugo maken doe je zo: Giet 2cl vlierbloesemsiroop op 2 ijsblokjes in een koud wijnglas. Voeg er 15cl prosecco aan toe en vul aan met 10cl bruiswater. Afwerken met een schijfje citroen en wat muntblaadjes. Tip van de barman: zorg dat alle ingrediënten goed koel zijn voor extra verfrissing. (RDM)

Wie de gin-tonic of cava al beu is, kan eens een nieuwe zomercocktail uitproberen. De Hugo is een drankje afkomstig uit Zuid-Tirol en bestaat uit een verfrissende mix van vlierbloesemsiroop, bubbels, bruiswater, een schijfje citroen en muntblaadjes. Zelf Hugo maken doe je zo: Giet 2cl vlierbloesemsiroop op 2 ijsblokjes in een koud wijnglas. Voeg er 15cl prosecco aan toe en vul aan met 10cl bruiswater. Afwerken met een schijfje citroen en wat muntblaadjes. Tip van de barman: zorg dat alle ingrediënten goed koel zijn voor extra verfrissing. (RDM)