Food Ink gaat er prat op dat quasi alles wat je in het restaurant ziet, door een 3D-printer gemaakt werd. Van de stoelen over het bestek, tot het eten op je bord. Daarvoor werd er een internationaal team samengesteld van architecten, koks, ontwerpers, techneuten, uitvinders en artiesten.

"Bij Food Ink geloven we dat technologie een doel moet dienen en wij gebruiken het om magie toe te voegen aan de magie", staat er te lezen op de site. "We brengen de meest innovatieve technologieën zoals 3D-printing en augmented reality samen met de meest verfijnde, interactieve en eetbare ervaring ooit."

Het bijzondere restaurant is trouwens ook een beetje Belgisch, want de chocolade die er gebruikt wordt, komt van Callebaut. (EK)

Food Ink gaat er prat op dat quasi alles wat je in het restaurant ziet, door een 3D-printer gemaakt werd. Van de stoelen over het bestek, tot het eten op je bord. Daarvoor werd er een internationaal team samengesteld van architecten, koks, ontwerpers, techneuten, uitvinders en artiesten. "Bij Food Ink geloven we dat technologie een doel moet dienen en wij gebruiken het om magie toe te voegen aan de magie", staat er te lezen op de site. "We brengen de meest innovatieve technologieën zoals 3D-printing en augmented reality samen met de meest verfijnde, interactieve en eetbare ervaring ooit."Het bijzondere restaurant is trouwens ook een beetje Belgisch, want de chocolade die er gebruikt wordt, komt van Callebaut. (EK)