Dit filmpje bewijst dat pizza wel gezond is

© iStock

Zolang het aan een plant groeit of uit de grond komt is het gezond, toch? Funny Or Die nam een loopje met de voedingsindustrie en introduceert: The Pizza Farm

In Amerika wordt nog steeds veel drukte gemaakt om de maaltijden die schoolkinderen aangeboden krijgen in de cafetaria. Deze maaltijden zouden te weinig voedzame ingrediënten bevatten, vol vet en suikers zitten en vertonen een onrustwekkend gebrek aan variatie.

Het is natuurlijk van vitaal belang dat onze kinderen gezonde voedingsgewoonten worden aangeleerd, waarin verse producten en veel groenten en fruit deel van uitmaken. Wanneer ze iedere middag met hun neus in de junkfood geduwd worden is het echter moeilijk om ze hen ’s avonds voor spinazie in plaats van cheetos te laten kiezen.

Dit hilarische filmpje, met Nick Offerman in de hoofdrol, steekt de draak met “gezonde voeding”, maar levert op het einde wel een nuttige boodschap

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content