Disney geeft extra magie aan de traditionele bruidstaart

© YouTube

Misschien wist je het (nog) niet, maar Disney is ook een belangrijke speler op de huwelijksmarkt. Laat je inspireren door hun bruidstaarten vol magie.

Misschien wist je het (nog) niet, maar Disney is ook een belangrijke speler op de huwelijksmarkt. Laat je inspireren door hun bruidstaarten vol magie.

Geen bruidstaart die maar ‘gewoontjes’ is, bij Disney krijg je een bruidstaart om niet snel te vergeten. Het is een stukje magie, waarvoor het bedrijf bekendstaat, dat je eigen trouwfeest wordt binnengebracht. Want misschien wist je het nog niet, maar Disney is ook actief op de markt van de huwelijken.

Trouwers kunnen wel enkel gebruik maken van de diensten van Disney als je trouwt in Disney World in Florida, in Disney Californië en het Disney Resort/Spa in Hawaii. Daarnaast kan je ook van genieten van hun huwelijksverwennerij op een van de cruises van Disney. Misschien niet meteen bij de deur, maar we kunnen ons altijd wel laten inspireren door wat Disney naar voren schuift als bruidstaart.

Elfjes op de taart

Tijdens een expo stelde Disney een nieuwe, bijzondere creatie voor. Het gaat om een witte bruidstaart, opgebouwd uit verschillende lagen, die door middel van projecties plots een heel andere en magische uitstraling krijgt. De taart wordt omgetoverd tot een sprookje, waarbij elfjes over de taart heenvliegen en koetsen sierlijk over de taartlagen bewegen. ‘En ze leven nog lang en gelukkig’ komt plots tevoorschijn op de taart. Klein detail: de taart zit vervat in het concept van ‘Disney Wishes’ waarvoor je als startprijs ongeveer 10.000 euro moet neertellen. Misschien toch wel veel, niet? Een voordeel aan dit soort van taarten is wel dat er nog lang gepraat zal worden over jouw magische trouwpartij.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer informatie via: https://www.disneyweddings.com/

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content