Dinner on a lake: exclusief driegangenmenu in het midden van de natuur

© .

Picknicken aan de oevers van een meer is al erg idyllisch. Kan je je dan voorstellen hoe heerlijk het moet zijn om óp dat meer te genieten van driegangendiner bij kaarslicht? Het kan een week lang met Dinner on a Lake.

Exclusief dineren op een drijvend vlot, dat is het uitgangsbord van Dinner on a Lake. Het gloednieuw concept van een Gents creatief trio bestaande uit Gustave Lorré, Angelo Medagoda en Jeremy Buyle nodigt liefhebbers van lekker eten uit om de natuur eens te bekijken vanuit een ander standpunt: vanop het water.

Op een drijvend vlot op een Waasmunsters privémeer waan je je op een paradijselijk mini-eiland. Terwijl de zon ondergaat, kan je genieten van een driesterrenmenu van Glenn Vandenberghe. De winnaar van het VTM-programma De keuken van de Meester en eigenaar van La Guera in Knokke-Heist zal samen met Martijn Gobert van Umami Catering een verfijnde mix van het beste uit de zee serveren. Gin-tonics, Franse wijnen en frisdranken uit eigen regio moeten ook de dorstigen tevreden stellen.

Klinkt heerlijk? Dan kunnen we je aanraden niet te lang te wachten met reserveren, want de plaatsen zijn beperkt. Tussen 22 en 28 augustus ontvangt Dinner on a Lake slechts 336 gasten. Voor een etentje ’s avonds betaal je 99 euro per persoon, wijnen en water inbegrepen. (EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content