'Ons geluk is dat 'Dinner in the Sky 2.0.2.0' perfect overeenstemt met de regels van social distancing die de instanties voorhouden', aldus David Ghysels, bedenker van het concept van de meersterrentafel in de lucht dat in 2006 ontstond. Tot op heden konden 22 tafelgenoten aan één tafel de creaties van een gerenommeerde chef ontdekken.

Het nieuwe platform brengt acht ronde tafels voor vier personen samen rond een centrale keuken van vier meter lengte, waar de chef actief is. Tussen de tafels is drie meter ruimte en meer dan een meter tussen elke tafelgenoot. De commanderij van Alden Biesen in Bilzen ontvangt de fijnproevers van 31 augustus tot 6 september. Nadien is het de beurt aan de IJzerkaai in Kortrijk (7-13 september).

Deelnemende chefs zijn onder meer Yves Mattagne ('Sea Grill'**), David Martin ('La Paix'**), Bert Meewis ('De Slagmolen'**), Pierre Résimont ('L'Eau Vive'**), Karen Torosyan ('Bozar'*), Isabelle Arpin ('Isabelle Arpin'), Giovanni Bruno ('Senzanome'*) en Filip Claeys ('De Jonkman'**). Elke dag wordt een vijfgangenmenu (295 euro) bereid en opgediend door de chef van de dag, 's middags, om 19 en 21.30 uur.

'Ons geluk is dat 'Dinner in the Sky 2.0.2.0' perfect overeenstemt met de regels van social distancing die de instanties voorhouden', aldus David Ghysels, bedenker van het concept van de meersterrentafel in de lucht dat in 2006 ontstond. Tot op heden konden 22 tafelgenoten aan één tafel de creaties van een gerenommeerde chef ontdekken. Het nieuwe platform brengt acht ronde tafels voor vier personen samen rond een centrale keuken van vier meter lengte, waar de chef actief is. Tussen de tafels is drie meter ruimte en meer dan een meter tussen elke tafelgenoot. De commanderij van Alden Biesen in Bilzen ontvangt de fijnproevers van 31 augustus tot 6 september. Nadien is het de beurt aan de IJzerkaai in Kortrijk (7-13 september). Deelnemende chefs zijn onder meer Yves Mattagne ('Sea Grill'**), David Martin ('La Paix'**), Bert Meewis ('De Slagmolen'**), Pierre Résimont ('L'Eau Vive'**), Karen Torosyan ('Bozar'*), Isabelle Arpin ('Isabelle Arpin'), Giovanni Bruno ('Senzanome'*) en Filip Claeys ('De Jonkman'**). Elke dag wordt een vijfgangenmenu (295 euro) bereid en opgediend door de chef van de dag, 's middags, om 19 en 21.30 uur.