Dinner in the Sky gaat ondanks het slechte weer door

© G.F.

De tiende editie van Dinner in the Sky gaat ondanks de slechte weersvoorspellingen door. Van 1 tot en met 5 juni palmt de verjaardagseditie de volledige Eeuwfeestlaan aan het Atomium in.

“De gasten zullen gewoon aan tafel kunnen gaan, want er is een afdak voorzien waardoor er bescherming is tegen de regen”, laat de organisatie weten. Ook de wind mag niet voor problemen zorgen, hoewel de tafels zich wel 50 meter boven de grond bevinden. Bij extreem slecht weer kan er ingegrepen worden. De opbouw van het evenement is momenteel volop aan de gang.

50 meter hoog

Op woensdag 1 juni gaat de tiende editie van Dinner in the Sky officieel van start. Tien sterrenchefs koken er vijf dagen lang op 50 meter hoogte om het imago van België letterlijk weer op te krikken. Er zijn drie sessies per dag, voor telkens tien tafels van 22 gasten. In totaal zullen meer dan 3.000 diners geserveerd worden. Het evenement is ondertussen volledig uitverkocht.

Sterrenchefs

De tien sterrenchefs van dienst zijn Lionel Rigolet (Comme chez soi), Yves Mattagne (Sea grill), Pascal Devalkeneer (Chalet de la forêt), Giovanni Bruno (Senzanome), Luigi Ciciriello (La truffe noire), David Martin (La Paix), Bart De Pooter (Wy en De Pastorale), Filip Claeys (De Jonkman), Wout Bru (Brasserie Bru) en Viki Geunes (’t Zilte)

Je kan de opbouw en het verloop van Dinner in the Sky volgen via Facebook.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content