Dining with the Stars: topgastronomie aan zachte prijzen

Tijdens de voorjaarseditie van Dining with the Stars, van 25 tot 31 maart, bieden sterrenrestaurants prijsvriendelijke topgastronomie.

Aan grote restaurantacties geen gebrek dezer dagen. Na RestoDays lanceert ook Dining with the Stars, de speciale editie van de Restaurantweek, opnieuw haar gastronomische week voor fijnproevers met een klein budget. De selectie van de Belgische eetadressen is eenvoudig, maar met een vereiste: een onderscheiding met minimaal één ster in de befaamde Guide Michelin.

Van maandag 25 tot en met zondag 31 maart openen de deelnemende toplocaties hun deuren voor een viergangenlunch aan 44 euro en een vijfgangendiner aan 55 euro. Chique dineren hoeft dus niet altijd aan een onbetaalbare prijs. Restaurants met 2 sterren mogen een supplement van 15 euro aanrekenen voor een diner en 10 euro voor de lunch.

Aan de voorjaarseditie nemen onder andere La Durée (Izegem), Magis (Tongeren), Kommilfoo (Antwerpen), JER (Hasselt), De Schone van Boskoop (Boechout ), Lijsterbes (Berlare), De Jonkman (Sint-Kruis), Boury (Roeselare) deel aan de actie. Ook Luxemburgse eethuizen doen mee.

Het concept is al jarenlang een terugkerend succes is. Dus geïnteresseerde gastronomieliefhebbers moeten tijdig reserveren want de tafels zullen ook nu gegeerd zijn. Inschrijven kan via diningwiththestars.be. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content