Deze theecocktails haalden de mosterd bij de kleurcodes van Pantone

© Pantone/Tealeaves

In de categorie ‘over smaken en kleuren valt niet te twisten’: het kleurinstituut Pantone en het Canadese luxetheemerk Tealeaves werken samen aan thee in de allermooiste kleurtjes voor speciale theecocktails.

Sommige kleurtjes zijn zo mooi dat je de verf zo van de muur zou willen likken. Natuurlijk, dat soort gedrag is exact de reden waarom sommige mensen voorgoed verbannen worden uit de Gamma. We noemen geen namen, maar het gebeurt.

Het Pantone Color Institute maakt nu in samenwerking met het Canadese luxetheemerk Tealeaves een reeks theesoorten gebaseerd op de kleurcodes van het instituut. Onder de hashtag #PaletteForYourPalate verzamelen ze een regenboogwaaier aan kleurtjes thee gebaseerd op de codes van Pantone. Met deze theecocktails wil #PaletteForYourPalate aantonen dat kleuren en smaken op dezelfde manier een stemming of persoonlijkheidskenmerk kunnen reflecteren.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tealeaves x Pantone #PaletteForYourPalate | An Exhibition of Tea + Color + Mood from Tealeaves on Vimeo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content