Derde editie van foodpairing event ‘Amuse-Gueuze’: ode aan het lambiekbier

Een beeld uit de vorige editie van Amuse-Gueuze. © -

Authentieke, seizoensgebonden gerechten die geserveerd worden langs de zijde van ambachtelijke lambiekbieren, dit is de korte samenvatting van het leuke foodie-evenement ‘Amuse-Gueuze’. De derde editie gaat door van 12 tot 14 maart.

Juriste Karen Blereau, een fan van lambiekbieren Ć©n heerlijk eten, is de oprichtster van dit foodpairing evenement. Een jaar geleden zette ze haar schouders onder dit project en ondertussen is het al aan zijn derde editie toe. Dit keer wordt er samengewerkt met het enthousiaste team van het Leuvense restaurant ‘Het Land aan de Overkant’, waarbij kok Wim zijn visie op foodpairing met de aanwezigen zal delen.

Je kan je stoel nu al reserveren voor het event in maart, waar je de wondere wereld van de lambiekbieren in een gastronomisch kader kunt ontdekken. De vorige edities waren een succes, dus de plekjes zullen ook deze keer erg gegeerd zijn. (AB)

  • Wanneer? Op 12, 13 en 14 maart 2015 telkens om 19.00 uur.
  • Waar? In restaurant Het Land aan de Overkant in Leuven.
  • Prijs? 89 euro pp (aperitiefhapjes en 5-gangendiner, incl. 6 lambiekbieren, water, koffie/thee)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content