Manuel Wouters, de bekende Belgische cocktail-shaker, gaat samenwerken met Delhaize.

Cocktails zijn overal. We gaan massaal op zoek naar recepten en alcoholische dranken die in de vergeethoek waren beland.

Ook warenhuis Delhaize springt op deze trend en werkt hiervoor samen met de bekende cocktailbarman Manuel Wouters. Hij zal de klanten inspireren met cocktailrecepten op basis van producten die exclusief bij Delhaize te koop zijn. Denk hierbij aan sterke drank, sap, siroop, fruit. Hij bedacht drie recepten voor cocktails.

Een van deze drankjes is op basis van Gordon Crisp Cucumber gin, de gloednieuwe gin met komkommer. Voor deze cocktail, volgens het recept van Manuel Wouters, giet je 4,5 cl komkommergin, 4 cl appelsap, 2 cl limoensap en 2 cl suiker in een shaker en schud je stevig. Vervolgens doe je de bereiding in een glas en doe je er ijsblokjes bij. Daarna is het genieten. (LVR)

Manuel Wouters, de bekende Belgische cocktail-shaker, gaat samenwerken met Delhaize. Cocktails zijn overal. We gaan massaal op zoek naar recepten en alcoholische dranken die in de vergeethoek waren beland. Ook warenhuis Delhaize springt op deze trend en werkt hiervoor samen met de bekende cocktailbarman Manuel Wouters. Hij zal de klanten inspireren met cocktailrecepten op basis van producten die exclusief bij Delhaize te koop zijn. Denk hierbij aan sterke drank, sap, siroop, fruit. Hij bedacht drie recepten voor cocktails. Een van deze drankjes is op basis van Gordon Crisp Cucumber gin, de gloednieuwe gin met komkommer. Voor deze cocktail, volgens het recept van Manuel Wouters, giet je 4,5 cl komkommergin, 4 cl appelsap, 2 cl limoensap en 2 cl suiker in een shaker en schud je stevig. Vervolgens doe je de bereiding in een glas en doe je er ijsblokjes bij. Daarna is het genieten. (LVR)