Delhaize heeft haar bierassortiment tijdelijk aangevuld met drie nieuwe flessen gerstenat. Na het succes van de Single Hop, de Xtreme Hop en de Special Yeast, die na een maand uitverkocht waren, kunnen liefhebbers deze keer kennismaken met de invloed die eikenhouten vaten hebben op de biersmaak.

De drie 'Brett on Wood'-bieren - droog en arm aan suiker - zijn volgens hetzelfde recept gebrouwen, maar hebben allen gerijpt in verschillende eikenhouten vaten, namelijk Franse, Amerikaanse of Hongaarse eik. Op die manier kun je zelf het verschil in houtaroma's ervaren.

De Brett on Wood 'French oak', 'American oak' en 'Hungarian oak' worden aangeboden in flessen van 75 cl (3,79 euro per fles). (DB)

Delhaize heeft haar bierassortiment tijdelijk aangevuld met drie nieuwe flessen gerstenat. Na het succes van de Single Hop, de Xtreme Hop en de Special Yeast, die na een maand uitverkocht waren, kunnen liefhebbers deze keer kennismaken met de invloed die eikenhouten vaten hebben op de biersmaak. De drie 'Brett on Wood'-bieren - droog en arm aan suiker - zijn volgens hetzelfde recept gebrouwen, maar hebben allen gerijpt in verschillende eikenhouten vaten, namelijk Franse, Amerikaanse of Hongaarse eik. Op die manier kun je zelf het verschil in houtaroma's ervaren. De Brett on Wood 'French oak', 'American oak' en 'Hungarian oak' worden aangeboden in flessen van 75 cl (3,79 euro per fles). (DB)