Déjeuner sur le sable: vier recepten om heerlijk te picknicken op het strand
23/07/19 om 21:00
Bijgewerkt op
03/08/19 om 14:49
Bron : Knack Weekend
Een picknick op het strand smaakt altijd heerlijk. Met een linnen tafelkleed en servetten, wat porselein en echt bestek in je picknickmand wordt het pure luxe. Vier recepten van Lisa Featherby.
Deze frittata is het lekkerst op een pistolet met aioli en verse krulandijvie. Klik hier voor het recept.Deze tropische cake is de ideale zoete afsluiter van je luxueuze picknick. Klik hier voor het recept.Om duimen en vingers bij af te likken. Klik hier voor het recept.Is er iets lekkerder dan versgebakken brood met vlees van de beste kwaliteit? Klik hier voor het recept.Styling: Kirsten Bookallil
Knack Weekend Partner Content biedt bedrijven, organisaties en overheden de toegang tot het netwerk van Knack Weekend. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.