Déjeuner sur le sable: vier recepten om heerlijk te picknicken op het strand
23-07-2019, 19:00
Bijgewerkt op: 07-12-2020, 15:47
Een picknick op het strand smaakt altijd heerlijk. Met een linnen tafelkleed en servetten, wat porselein en echt bestek in je picknickmand wordt het pure luxe. Vier recepten van Lisa Featherby.
Groene lentefrittata
Deze frittata is het lekkerst op een pistolet met aioli en verse krulandijvie. Klik hier voor het recept.
Ananas-kokoscake
Deze tropische cake is de ideale zoete afsluiter van je luxueuze picknick. Klik hier voor het recept.
Hartige ricottataart met artisjok en salsa verde
Om duimen en vingers bij af te likken. Klik hier voor het recept.
Rozemarijnfocaccia met salumi
Is er iets lekkerder dan versgebakken brood met vlees van de beste kwaliteit? Klik hier voor het recept.
Styling: Kirsten Bookallil
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier