Déjeuner sur le sable: vier recepten om heerlijk te picknicken op het strand

© Chris Chen

Een picknick op het strand smaakt altijd heerlijk. Met een linnen tafelkleed en servetten, wat porselein en echt bestek in je picknickmand wordt het pure luxe. Vier recepten van Lisa Featherby.

Groene lentefrittata

Deze frittata is het lekkerst op een pistolet met aioli en verse krulandijvie. Klik hier voor het recept.

Déjeuner sur le sable: vier recepten om heerlijk te picknicken op het strand
© Chris Chen

Ananas-kokoscake

Deze tropische cake is de ideale zoete afsluiter van je luxueuze picknick. Klik hier voor het recept.

Déjeuner sur le sable: vier recepten om heerlijk te picknicken op het strand
© Chris Chen

Hartige ricottataart met artisjok en salsa verde

Om duimen en vingers bij af te likken. Klik hier voor het recept.

Déjeuner sur le sable: vier recepten om heerlijk te picknicken op het strand
© Chris Chen

Rozemarijnfocaccia met salumi

Is er iets lekkerder dan versgebakken brood met vlees van de beste kwaliteit? Klik hier voor het recept.

Déjeuner sur le sable: vier recepten om heerlijk te picknicken op het strand
© Chris Chen

Styling: Kirsten Bookallil

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content