De Ultieme Hallucinatie, dat zowat drie jaar leeg stond na het overlijden van de vorige eigenaar, heeft opnieuw haar deuren geopend. Het beschermde pand met sublieme art-nouveaudecor in de Brusselse Koningstraat werd opgekocht door FDF-politicus Saïd Köse.

De nieuwe zaakvoerder heeft het vroegere personeel van het legendarische café-restaurant opnieuw in dienst genomen en wil het etablissement op termijn uitbouwen tot een sterrenzaak.

De Ultieme Hallucinatie was vóór de sluiting de plaats van ontelbare boekpresentaties, persconferenties, televisie-interviews van filmjournalist Jo Röpke en cruciale vergaderingen. In die laatste categorie horen de voorbereidende vergaderingen voor de oprichting van VTM thuis. Er vonden in het huis ook diverse filmopnamen plaats, onder andere voor de langspeelfilm Eline Vere van Harry Kümel. Ook de stoet artiesten die er gegeten heeft, is indrukwekkend, van de baardige heren van ZZ Top tot de gladgeschoren Brian Ferry. (DB)

De Ultieme Hallucinatie, dat zowat drie jaar leeg stond na het overlijden van de vorige eigenaar, heeft opnieuw haar deuren geopend. Het beschermde pand met sublieme art-nouveaudecor in de Brusselse Koningstraat werd opgekocht door FDF-politicus Saïd Köse. De nieuwe zaakvoerder heeft het vroegere personeel van het legendarische café-restaurant opnieuw in dienst genomen en wil het etablissement op termijn uitbouwen tot een sterrenzaak. De Ultieme Hallucinatie was vóór de sluiting de plaats van ontelbare boekpresentaties, persconferenties, televisie-interviews van filmjournalist Jo Röpke en cruciale vergaderingen. In die laatste categorie horen de voorbereidende vergaderingen voor de oprichting van VTM thuis. Er vonden in het huis ook diverse filmopnamen plaats, onder andere voor de langspeelfilm Eline Vere van Harry Kümel. Ook de stoet artiesten die er gegeten heeft, is indrukwekkend, van de baardige heren van ZZ Top tot de gladgeschoren Brian Ferry. (DB)