• Home
    • zone
    • Meest recent
    • Opinie
    • Mode
    • Beauty
    • Wonen
    • Reizen
    • Culinair
    • Recepten
    • Maatschappij
    • Wedstrijden
    • Acties
    • Puzzelclub
    • Knack Club
    • Archief
    • Het magazine
    • Voordelen abonnees
    • Abonneren
  • Het magazine
  • Voordelenvoor abonnees
  • Abonneren
    • Mijn registratie beheren
    • Mijn nieuwsbrieven beheren
    • Wachtwoord wijzigen
    • Toegang via sociale media
    • Lees later
    • Mijn abonnement beheren
    • Mijn abonnement koppelen
    • Abonneren
    • Voordelen voor abonnees
    • Hulp nodig?
    • Afmelden
    • Nieuws
    • Lifestyle
    • Entertainment
    • Economie
    • Style
    • Geld
    • Beurs
    • KanaalZ
    • Technologie
    • Sport
    • Plusmagazine

      De smakelijke 100: een nieuwe restaurantgids van Knack Weekend

      • 27/09/20 om 09:02
      • Bijgewerkt om 09:02

      De maandenlange sluiting van de restaurants heeft onze honger alleen maar doen toenemen. Op deze adressen kan je hem stillen.

      • 5Keer gedeeld
      De smakelijke 100: een nieuwe restaurantgids van Knack Weekend
      Pittig en kruidig, casual of verfijnd: 13 heerlijke lunch- en brunchadressen

      Een heerlijke en betaalbare lunch? Ja, die bestaat.

      Tijd voor ontbijt: 12 topadressen voor een heerlijke start van de dag

      Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van dag. Tips om de theorie in aangename praktijk om te zetten.

      13 adresjes voor heerlijke wijnen en ambachtelijke producten

      Artisanale gerechten en uitstekende wijnen: een gouden combinatie.

      Trop bon: 12 topadressen om overheerlijk te tafelen

      Overheerlijke ingrediënten, meesterlijk bereid.

      Wars van culinaire trends: 12 oldskool eetadresjes

      Recht in de roos: pure keukens waar producten schitteren in eenvoud.

      De keuze van de chef: 12 culinaire topadressen

      Onze culinaire boegbeelden gaan zelf ook uit eten. Dit zijn hun tips.

      Viva veggie: 13 adresjes om vegetarisch te smullen

      Want ook vleeseters genieten op tijd en stond van een vegetarische maaltijd.

      Fastgood: 13 plekjes voor een snelle, gezonde hap

      Vergeet die vette hamburger of pizzapunt: het nieuwe fastfood is gezond, divers en duurzaam.

      Recepten

      Filters Reset

      Meest gelezen culinair

      TikTok verovert de culinaire wereld: waarom ook jij de app zou moeten leren kennen
      Nieuwe trend: de horecawandeling
      Winters veggie voor beginners: recepten voor elke dag
      Italië en Slovenië maken ruzie over balsamico-azijn
      Daarom eten we een dessert nadat we eigenlijk al genoeg hebben
      Wat eten we vandaag? Het weekmenu van 1 maart

      Maart! Dat betekent dat die wintervoorraad stilaan opgekookt mag worden. Die laatste pompoenen draaien we in een soep, bonen en andere gedroogde producten zorgen voor de bite en wie geluk heeft, kan al enkele kropjes kraakverse veldsla bemachtigen. Smakelijk!

      Deze week in Knack Weekend

      Moedige modestarters: 'Deze crisis was de ideale timing voor ons'

      Abonneer nu

      Nieuwsbrief

      Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox

      Inschrijven Aanmelden / registreren

      Volg ons

      FR
      FR
      Adverteren Contact Copyright Disclaimer Privacy Policy Cookie instellingen Ontvang webnotificaties

      © 2021 Roularta Media Group
      Alle rechten voorbehouden.