De Belgische thee van Tao wint prestigieuze award

© Tao

Tijdens de World Beverage Innovation Awards werd de ‘Tao Pure Infusion’ van het Belgische merk Tao uitgeroepen tot beste drinkklare thee ter wereld.

Elk jaar kiezen experts uit honderden inzendingen de beste drankjes in allerlei categorieën en de beste marketingcampagnes. In de categorie ‘Best ready to drink tea’ ging de ‘Tao Pure Infusion’-thee met de hoofdprijs lopen. ‘Dit is het mooiste bewijs dat we met Tao zeer kwalitatieve producten maken, die een plaats verdienen tussen de internationale, sterke merken’, klinkt het bij marketingdirecteur Igor Nowé.

Tao Pure Infusion is een drankje op basis van infusie, dat wil zeggen dat er heet water over de kruiden wordt gegoten en de thee zo aan zijn smaak komt. Een leuk extraatje is dat het drankje een laag caloriegehalte heeft en je het dus zonder schuldgevoel kunt drinken. De Tao Pure Infusion is te krijgen in 4 verschillende smaken. Onze favoriet is de rooibosthee met pruimen- en rozenbottelaroma’s. (AB)

Tao Pure Infusion is o.a. te koop bij Carrefour group, Delitrateur en specifieke zaken / Aanbevolen verkoopprijs: 1.49€ / www.taodrinks.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content