De ‘Apéros Vintage de Bordeaux’ zijn terug in Vlaanderen en Brussel

© CIVB

Na het succes van vorig jaar in Brussel en Antwerpen, staan de ‘Apéros Vintage de Bordeaux’ dit jaar terug op de agenda. Naast Antwerpen en Brussel krijgen in 2012 ook Gent en Leuven de kans om te genieten van de afterwork drinks met een heerlijk glaasje Bordeaux.

De ‘Apéros Vintage de Bordeaux’ verleidden in 2011 ruim 2.500 wijnliefhebbers in Brussel en Antwerpen. Daarom staan de ‘Apéros’ ook dit jaar weer op het programma en breidt het concept zelfs uit naar Gent en Leuven. Onder het mom van een afterwork drink kan je bij live muziek genieten van een selectie heerlijke Bordeauxwijnen, telkens per glas verkrijgbaar en aan democratische prijzen.

De eerste reeks ‘Apéros Vintage de Bordeaux’ vindt elke woensdag van 6 juni tot 7 juli 2012 plaats van 18u tot 21u, telkens op een andere trendy locatie in Brussel, Antwerpen, Gent of Leuven. De Apéros zijn het moment bij uitstek voor allen die de diversiteit – rode, droge en zoete witte, rosé- en zelfs schuimwijnen – van de Bordeauxwijnen wensen te ontdekken aan een zachte prijs, tussen 3 en 5 euro per glas.

De geselecteerde wijnen voor de afterwork drinks zijn door een professionele jury blind geproefd en beoordeeld. De wijnen zijn ook allemaal verkrijgbaar in de supermarkt.

Muriel Lefevre / Ingrid Moriau

Woensdag 6 juni -Potemkine

Hallepoortlaan 2-4

1060 Sint-Gillis

Metro Hallepoort

Concert van Big Noise

Woensdag 13 juni -Bobar

Walpoortstraat 17

9000 Gent

Concert van Hannezingt

Woensdag 20 juni – Rodins

Oude Markt

3000 Leuven

Bus Leuven Zeelstraat

Concert van Douglas Firs

Woensdag 27 juni – Felix Pakhuis

Godefriduskaai 30

2000 Antwerpen

Bus Van Schoonbekeplein of Tavernierkaai

Concert van Sam Vloemans & co

Woensdag 4 juli -Barbeton

Antoine Dansaertstraat 114

1000 Brussel

Metro Dansaert

Concert van Joy Wellboy

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content