In sommige gevangenissen mogen bewoners van Death Row echter geen voorkeur meer opgeven voor hun allerlaatste maaltijd. Dat komt door onderstaande veeleisende gevangenen. Ranked maakte een lijst van de 10 meest absurde laatste avondmalen. Wie dit leest zal het alvast minder erg vinden het kerstdiner te moeten missen.

1. Twee gepaneerde steaks, een triple bacon cheeseburger, een omelet met kaas, een grote kom gefrituurde okra, drie fajitas, een halve kilo barbecue ribbetjes met een half wit brood, een pizza 'Meat Lovers', drie blikjes Root Beer frisdrank, een bak vanille roomijs met een klodder pindakaas met echte stukjes pinda.

2. 24 gestoomde mosselen, 24 gestoomde oesters, een dubbele cheeseburger van Burger King, zes spare-ribs, gebakken op een barbecue, twee aardbeienmilkshakes, een halve pompoentaart met slagroom en verse aardbeien en blik van 450 gram spaghetti met gehaktballen op kamertemperatuur.

3. 1 kilo spek, een grote pizza met vier vleessoorten, vier gefrituurde kippenfilets, twee blikjes Mountain Dew, twee blikjes Pepsi, twee blikjes root beer, twee blikjes ijsthee, twee bakken roomijs, vijf gepaneerde steaks, twee hamburgers met bacon, frietjes en twaalf lookbroodjes met pikante saus.

4. Een emmer met 21 kippenvleugeltjes van Kentucky Fried Chicken, twee grote Domino's pizzas (zonder ansjovis), een zak jelly beans, een six-pack Pepsi en een pakje Cale sigaretten.

5. Twee pizzas met pepperoni, drie porties chocolade roomijs en drie six-packs cola

6. Gebakken filet mignon in spek gewikkeld, scampi's met lookboter en citroen (zonder de darm!), een aardappel in de schil met boter, zure room, bieslook en stukjes bacon, een maiskolf, asperges met hollandaisesaus, een stokbrood met boter, geitenkaas, een meloen, warme appeltaart met vanilleroomijs en ijsthee

7. Gefrituurde reuzengarnalen, een emmer Kentucky Fried Chicken, frietjes en een halve kilo verse aardbeien.

8. T-bone steak (medium gebakken), frietjes met ketchup, een maiskolf, erwtjes, een salade met tomaten en Franse dressing, een ijsthee met sweetener (geen suiker), een zoutvaatje, een slagroomtaart en broodjes

9. Een steak, gefrituurde kippenboutjes, ribbetjes van op de barbecue, uienringen, spek, een ommelet van twaalf eieren met uien, gefrituurde aardappelen met uien, een tomatensalade, een salade met ranch dressing, twee hamburgers met alles erop en eraan, een perziktaart, melk, koffie en ijsthee met suiker.

10. Kreeftenstaart, steak, een appeltaart en een bak vanilleroomijs, een 7-Up en de DVD-box van Lord of the Rings.


Als u hier nog geen inspiratie uit weet te putten, bekijk dan het Youtubekanaal van Epic Meal Time.
Een voorbeeldje:

(KS)

In sommige gevangenissen mogen bewoners van Death Row echter geen voorkeur meer opgeven voor hun allerlaatste maaltijd. Dat komt door onderstaande veeleisende gevangenen. Ranked maakte een lijst van de 10 meest absurde laatste avondmalen. Wie dit leest zal het alvast minder erg vinden het kerstdiner te moeten missen. 1. Twee gepaneerde steaks, een triple bacon cheeseburger, een omelet met kaas, een grote kom gefrituurde okra, drie fajitas, een halve kilo barbecue ribbetjes met een half wit brood, een pizza 'Meat Lovers', drie blikjes Root Beer frisdrank, een bak vanille roomijs met een klodder pindakaas met echte stukjes pinda. 2. 24 gestoomde mosselen, 24 gestoomde oesters, een dubbele cheeseburger van Burger King, zes spare-ribs, gebakken op een barbecue, twee aardbeienmilkshakes, een halve pompoentaart met slagroom en verse aardbeien en blik van 450 gram spaghetti met gehaktballen op kamertemperatuur. 3. 1 kilo spek, een grote pizza met vier vleessoorten, vier gefrituurde kippenfilets, twee blikjes Mountain Dew, twee blikjes Pepsi, twee blikjes root beer, twee blikjes ijsthee, twee bakken roomijs, vijf gepaneerde steaks, twee hamburgers met bacon, frietjes en twaalf lookbroodjes met pikante saus. 4. Een emmer met 21 kippenvleugeltjes van Kentucky Fried Chicken, twee grote Domino's pizzas (zonder ansjovis), een zak jelly beans, een six-pack Pepsi en een pakje Cale sigaretten. 5. Twee pizzas met pepperoni, drie porties chocolade roomijs en drie six-packs cola 6. Gebakken filet mignon in spek gewikkeld, scampi's met lookboter en citroen (zonder de darm!), een aardappel in de schil met boter, zure room, bieslook en stukjes bacon, een maiskolf, asperges met hollandaisesaus, een stokbrood met boter, geitenkaas, een meloen, warme appeltaart met vanilleroomijs en ijsthee 7. Gefrituurde reuzengarnalen, een emmer Kentucky Fried Chicken, frietjes en een halve kilo verse aardbeien. 8. T-bone steak (medium gebakken), frietjes met ketchup, een maiskolf, erwtjes, een salade met tomaten en Franse dressing, een ijsthee met sweetener (geen suiker), een zoutvaatje, een slagroomtaart en broodjes 9. Een steak, gefrituurde kippenboutjes, ribbetjes van op de barbecue, uienringen, spek, een ommelet van twaalf eieren met uien, gefrituurde aardappelen met uien, een tomatensalade, een salade met ranch dressing, twee hamburgers met alles erop en eraan, een perziktaart, melk, koffie en ijsthee met suiker. 10. Kreeftenstaart, steak, een appeltaart en een bak vanilleroomijs, een 7-Up en de DVD-box van Lord of the Rings. Als u hier nog geen inspiratie uit weet te putten, bekijk dan het Youtubekanaal van Epic Meal Time. Een voorbeeldje:(KS)