Salvador Dali en zijn vrouw Gala hosten vroeger heel wat interessante etentjes. De recepten van de gerechten die ze toen op tafel toverden werden verzameld in het kookboek 'Les Diners de Gala'. Er werd slechts één reeks uitgaven van gedrukt in 1973 en er wordt gedacht dat er ongeveer vierhonderd kopieën van resteren. Het kookboek was een droom die in vervulling ging voor de kunstenaar, die als kind beweerde later chefkok te zullen worden.

Van slakken tot kikkerbilletjes: de excentrieke recepten worden door Taschen opnieuw in boekvorm uitgegeven, met bijhorende tekeningen én filosofische wijsheden van Salvador Dali. (LP)

Op 20 november wordt het boek gelanceerd. Hier kan je het al bestellen in voorverkoop.

Salvador Dali en zijn vrouw Gala hosten vroeger heel wat interessante etentjes. De recepten van de gerechten die ze toen op tafel toverden werden verzameld in het kookboek 'Les Diners de Gala'. Er werd slechts één reeks uitgaven van gedrukt in 1973 en er wordt gedacht dat er ongeveer vierhonderd kopieën van resteren. Het kookboek was een droom die in vervulling ging voor de kunstenaar, die als kind beweerde later chefkok te zullen worden. Van slakken tot kikkerbilletjes: de excentrieke recepten worden door Taschen opnieuw in boekvorm uitgegeven, met bijhorende tekeningen én filosofische wijsheden van Salvador Dali. (LP) Op 20 november wordt het boek gelanceerd. Hier kan je het al bestellen in voorverkoop.