Culinaire escapisten kunnen hun hartje ophalen aan Hanoi street food. Het boek is de weerslag van een reeks foodgeoriënteerde reizen in Vietnam. Naast toeristische en culinaire informatie werden er zestig recepten opgenomen. Deze zijn relatief gemakkelijk te bereiden, op voorwaarde dat er een Aziatische winkel in de buurt is.

Auteur is Tom Vandenberghe, die culinaire reizen naar Azië organiseert en in 2011 met zijn boek Bangkok street food de Gourmand World Cookbook Award won. Luk Thys fotografeerde ter plaatse en kwam terug met sfeervolle en levendige beelden. (PvD)

Hanoi street food, Uitgeverij Lannoo, 24,99 euro.

Culinaire escapisten kunnen hun hartje ophalen aan Hanoi street food. Het boek is de weerslag van een reeks foodgeoriënteerde reizen in Vietnam. Naast toeristische en culinaire informatie werden er zestig recepten opgenomen. Deze zijn relatief gemakkelijk te bereiden, op voorwaarde dat er een Aziatische winkel in de buurt is. Auteur is Tom Vandenberghe, die culinaire reizen naar Azië organiseert en in 2011 met zijn boek Bangkok street food de Gourmand World Cookbook Award won. Luk Thys fotografeerde ter plaatse en kwam terug met sfeervolle en levendige beelden. (PvD)