Tijdens het Hemelvaartweekend, van 9 tot en met 12 mei, vindt de 7e editie plaats van 'Antwerpen Proeft'. Dit is een outdoorfestival waar culinaire ervaringen centraal staan. Er worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo kan je in de evenementsite Waagnatie terecht voor gerechten in amusevorm van 30 toprestaurants, sterrenchefs en bistro's.

Hoog op de affiche van het evenement prijkt de komst van chef Sergio Herman, die exclusief een primeur komt geven van zijn nieuwe restaurant 'La Chapelle' in Antwerpen. Ook sterrenchef Viki Geunes van 't Zilte en de Belgische chocoladetrots Pierre Marcolini zijn van de partij. Tv-persoonlijkheid Nathalie Meskens, die ook eigenaar is van het restaurant Yam Thai, zal er ook zijn.

Er zijn tal van degustaties, masterclasses, kookdemonstraties, workshops en bezoekers kunnen zelfs genieten van een Ethiopische koffieceremonie. Vorig jaar mocht Antwerpen Proef al tienduizend bezoekers verwelkomen. (LVR)

Meer informatie: www.antwerpenproeft.be

Tijdens het Hemelvaartweekend, van 9 tot en met 12 mei, vindt de 7e editie plaats van 'Antwerpen Proeft'. Dit is een outdoorfestival waar culinaire ervaringen centraal staan. Er worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo kan je in de evenementsite Waagnatie terecht voor gerechten in amusevorm van 30 toprestaurants, sterrenchefs en bistro's. Hoog op de affiche van het evenement prijkt de komst van chef Sergio Herman, die exclusief een primeur komt geven van zijn nieuwe restaurant 'La Chapelle' in Antwerpen. Ook sterrenchef Viki Geunes van 't Zilte en de Belgische chocoladetrots Pierre Marcolini zijn van de partij. Tv-persoonlijkheid Nathalie Meskens, die ook eigenaar is van het restaurant Yam Thai, zal er ook zijn. Er zijn tal van degustaties, masterclasses, kookdemonstraties, workshops en bezoekers kunnen zelfs genieten van een Ethiopische koffieceremonie. Vorig jaar mocht Antwerpen Proef al tienduizend bezoekers verwelkomen. (LVR) Meer informatie: www.antwerpenproeft.be