Wil u nog een bijdrage leveren aan Music For Life, de liefdadigheidsactie van Studio Brussel? Dan is het misschien een idee om op 22 en 23 december af te zakken naar de Vrijdagmarkt in Antwerpen. Op een steenworp van het glazen huis organiseren de plaatselijke restaurants en cafés een culinair festival waarvan de opbrengst naar de actie gaat.

Winterbbq met varken aan t spit, spekpatatjes, karakollen, chilli con carne, pannekoeken, kibbeling, gluh-wein en jenever, cava en een cake, taart en thee-standje: u kan er zich aan te goed doen met de wetenschap dat u ook de aidswezen in Zuidelijk Afrika steunt. Daarnaast is er een vrij podium waar verschillende plaatselijke artiesten een accoustische set komen spelen en zijn er activiteiten voor kinderen.

AH.

Wil u nog een bijdrage leveren aan Music For Life, de liefdadigheidsactie van Studio Brussel? Dan is het misschien een idee om op 22 en 23 december af te zakken naar de Vrijdagmarkt in Antwerpen. Op een steenworp van het glazen huis organiseren de plaatselijke restaurants en cafés een culinair festival waarvan de opbrengst naar de actie gaat. Winterbbq met varken aan t spit, spekpatatjes, karakollen, chilli con carne, pannekoeken, kibbeling, gluh-wein en jenever, cava en een cake, taart en thee-standje: u kan er zich aan te goed doen met de wetenschap dat u ook de aidswezen in Zuidelijk Afrika steunt. Daarnaast is er een vrij podium waar verschillende plaatselijke artiesten een accoustische set komen spelen en zijn er activiteiten voor kinderen. AH.