Culin-art.com: nieuwe shoppingsite voor design keukengerei

© gf

Veeleisende kookfanaten hebben met Culin-art.com een nieuw online shoppingadres voor design keukenmateriaal.

Wie straks keukenmateriaal van grote merken onder de kerstboom wil leggen, heeft met Culin-art.com een nieuw online shoppingadres. De verkoopsite werd gelanceerd in het najaar en heeft een uitgebreid gamma van vooral professioneel kookmateriaal van topkwaliteit en designtoestellen met beperkte reeksen in de digitale etalage.

Borden, bestek, kookpannen, wijnglazen, maar ook Japanse messen, cocktail-benodigdheden, design broodroosters, blenders en exclusieve producten zoals de artistieke tafelaccessoires van de Duitse culinaire designer Carl Mertens kun je in je digitale winkelkar droppen. Zoals zijn YOU-specerijenmolen waarmee je via een reservoirzakje je eigen kruidenmengsel maakt en maalt. Of de DUX-broodmes van Victorinox waarmee je je brood in perfect gelijke sneeën snijdt. Het aanbod is uitgebreid en onderverdeeld in zeven categoriën.

Drijvende krachten achter de site zijn broer en zus Alexis en Sabrina, wiens familie ruim dertig jaar in de horecasector actief is. Voor het online project gingen ze in zee met topmerken zoals Demeyere, Magimix, Dick en Le Creuset. ‘Door de groeiende vraag van particulieren naar kwaliteitsmateriaal wilden wij graag onze ervaring ten dienste van de klant stellen’, zegt Sabrina. De site is naast het Nederlands ook beschikbaar in het Frans en Engels, waardoor ook op buitenlandse bestellingen gemikt wordt. (DB)

Website: Culin-art.com

Partner Content