Cru, de luxeketen van Colruyt, zal voor het eerst de deuren openen in een stad. De Kouter in Gent is uitverkoren om de authentieke producten, vaak van eigen bodem, te verkopen. Je vindt er onder andere echte Brusselse grondwitloof, varkensvlees van eigen kweek, brood dat 48 uur gerezen heeft en een in Gent gebrouwen biertje.

.
© .

Wie rondkuiert in de winkel, zal zo'n 50 vakmensen kunnen tegenkomen die met pretlichtjes in de ogen kunnen vertellen over hun producten. Benieuwd hoe iets smaakt? Dan is de kans bestaande dat je ter plekke kan proeven, want in het Cuit-eethuis kan je terecht voor een lekker ontbijt, snelle lunch of gezellige aperitief. Een vaste kaart komt er niet aan te pas, wel een suggestiebord of een toog vol inspiratie met dagverse seizoensproducten van CRU.

.
© .

Cru: 10u00 - 18u30

Cuit: 8u00 -18u30

Cru, de luxeketen van Colruyt, zal voor het eerst de deuren openen in een stad. De Kouter in Gent is uitverkoren om de authentieke producten, vaak van eigen bodem, te verkopen. Je vindt er onder andere echte Brusselse grondwitloof, varkensvlees van eigen kweek, brood dat 48 uur gerezen heeft en een in Gent gebrouwen biertje. Wie rondkuiert in de winkel, zal zo'n 50 vakmensen kunnen tegenkomen die met pretlichtjes in de ogen kunnen vertellen over hun producten. Benieuwd hoe iets smaakt? Dan is de kans bestaande dat je ter plekke kan proeven, want in het Cuit-eethuis kan je terecht voor een lekker ontbijt, snelle lunch of gezellige aperitief. Een vaste kaart komt er niet aan te pas, wel een suggestiebord of een toog vol inspiratie met dagverse seizoensproducten van CRU.Cru: 10u00 - 18u30Cuit: 8u00 -18u30