Cru Overijse opent eethuis ‘Cuit’

© /

‘Cuit’, het eerste eethuis van winkelconcept Cru, werkt net als in de versmarkt met kwaliteitsvolle, eerlijke en verse producten.

Cru Overijse, Colruyts winkelconcept ‘voor en door mensen met een passie voor lekker eten, pure smaken en authentieke kwaliteitsproducten’, heeft een eethuis geopend onder de noemer Cuit. Met in de aanbieding: ‘eenvoudige, verse en kwalitatieve fastfoodbordjes die nog eens graag gedeeld worden ook’, zo klinkt het.

Het eethuis bevindt zich in een bijhuis van de vierkantshoeve waarin vorig jaar de allereerste Cru is ondergebracht, en is te bereiken via een aparte ingang. Naast uitgebreid ontbijten, kan je er ook langsgaan om te aperitieven of voor een snelle lunch volgens een semi-zelfbedieningsconcept.

Cru Overijse opent eethuis 'Cuit'

Een vaste kaart of vaste gerechten zijn er niet. Er wordt gewerkt met losse ‘componenten’. Bedoeling is dat je bij het binnenkomen bestelt aan de toog, kiest uit het aanbod verse vis, vlees en/of groenten, de kok aan het werk om ze zo puur mogelijk (afzonderlijk) te bereiden, en meteen afrekent. Met de drank – en het nummer dat je meekrijgt – wacht je tot de bestelling klaar is. Wanneer je nummer wordt afgeroepen, wordt alles meegegeven op een plateau.

Fans van tapas kunnen aan foodsharing doen aan de hand van verschillende kleinere bordjes. Voor het ontbijt kiezen de klanten uit een assortiment met onder andere croissants en koffiekoeken, granola, brood, charcuterie en fruitsla.

Cru Overijse opent eethuis 'Cuit'

Cuit biedt plaats aan 40 personen. Bij mooi weer gaat het terras op het binnenplein open. De openingsuren volgen die van de Cru-markt: van maandag tot donderdag van 11.30 tot 18 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag gaat Cuit open om 9 uur en is er dus ook ontbijt. De producten die worden aangeboden, evolueren doorheen de dag.

Cru Overijse opent eethuis 'Cuit'

(DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content